Annonse
04:00 - 06. august 1999

Demokratiet forsvinder i det næste årtusind

Annonse

De vestlige landes dominans i verdenshistorien er stærkt overdrevet, og de kristne korstog var bare en episode af marginal betydning, mener den kendte Oxford-historiker Felipe Fernández-Armesto, der i dette interview forudsiger, at det liberale demokrati dør ud i det næste årtusind

ÅRTUSINDET

Af

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.