Annonse
04:00 - 08. januar 1999

I spenningen mellom «to be» og «not to be»

Annonse

Le dernier spectacle

koreograf: Jérôme Bel

Kaaitheater, Brüssel Koreografen Jérome Bels foreløpig siste produksjon, Le dernier spectacle, hadde nylig premiere i Brüssel. Utgangspunktet for forestillingen var en mengde fakser som Bel sendte til ulike koreografer, med forespørsel om å få lov til å kopiere deler av produksjonene deres. Noen mumlet et «mja, muligens», men de fleste svarte ikke. Bare Susanne Linke svarte ja.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.