Annonse
04:00 - 09. januar 1998

Buddha Buddies

I tempel: Steven Segal i Taiwan, 1998. Foto: Thierry Falise/LightRocket /Getty Images)
Annonse

Nok en gang er sesongen over for Donald, Flåklypa, Askepott og corny, norske klassikere om pølsemakere og posetanter. Dessuten har Ingeborg Moræus Hanssen gjort slik diktatorer har for vane: Hun har innredet et nytt palass, et kinopalass i Vika, hvor hun bare skal vise ikkevoldelige filmer om lidende kunstnere og kultiverte rikfolk for «sitt» publikum. Filmene får Ingeborgs personlige stempel, en slags kinematografisk miljømerking.

Det er derfor på tide at vi andre kaster oss ut i den egentlige filmverdenen, hvor muskelmenn slåss mot den gule fare og digitale fiender, redder Manhattan fra verdens undergang og vinner dama til slutt.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.