Annonse
04:00 - 30. desember 1998

Morgenbladet for 75 år siden

Television.

Annonse

Et nyt videnskabelig mirakel.

London, 4de januar. – (Radio).

I henhold til professor Fournier Dalbe, en fremragende britisk videnskabsmand, vil verden om kort tid bli overrasket ved et nyt videnskabelig fremskridt, idet det vil være mulig at se paa lange avstande likesom den traadløse telefon har gjort det mulig at høre begivenheter, som foregaar langt borte.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.