Annonse
04:00 - 30. desember 1998

Kortomtale Uimotståelige Martha

Annonse

ortomtale Uimotståelige Martha:

Den engelske independentversjonen av Alle elsker Mary, men ikke så imbesil og lavpannet og derfor heller ikke så kompromissløs morsom. Nå heter altså damen Martha, også hun avvæpnende blond, skjønn og amerikansk. På sin eksistensielle flukt til London treffer hun på tre kreative bestekompiser, den arbeidsløse skuespilleren Frank, musikkbusinessmannen Daniel og bridgelæreren Laurence, som alle faller for hennes skjødesløse sjarm og smittende smil. Hoteller, gallerier, barer, parker og sofaen til en eksentrisk psykolog er locations for de mange forviklingene, som avdekkes lagvis ettersom Laurence ruller opp historien. «Ung, urban, sofistikert og sjarmerende» roper denne romantiske komedien litt for høyt om seg selv, men er ellers uvesentlig søt.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse