Annonse
04:00 - 03. juli 1998

forsidetekster 3.7

Annonse

alai Lama og Vestens buddhismeErling Fossen: Byenes utvikling og utenrikspolitikkEssay: Den amerikanske filosofen Stanley Cavell og den hverdagsliges erfaringIntervju: Den argentinske forfatteren Ernesto Sábato i samtale med Gabi GleichmannBøker:

Antikkens materialistiske filosofi, fransk samtidslyrikk av Anne-Marie Albiach, antologi om individoppfatninger fra middelalderen til i dag, Simon Critchleys Very little…Almost Nothing Death, Philosophy, Literature.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Det er ikke treffende å karakterisere forslaget som masseovervåkning av egne innbyggere.»