Annonse
04:00 - 19. juni 1998

Mediaentreprenøren Ted Turner

Annonse

MEDIA. Robert E. (Ted) Turner er grunnleggeren av nyhetsmagasinet CNN. I tillegg har han etablert ca. et dusin andre nyhetskanaler. I 1996 ble firmaet hans overtatt av Time Warner gruppen.

Spiegel: Du har vært din egen sjef i hele livet. For to år siden ble firmaet ditt overtatt av Time Warner. Hvordan oppleves det å være nestleder?

– Ted Turner: Siden jeg var 24 år har jeg drevet mitt eget foretak. Jeg måtte hele tiden konkurrere mot selskaper som var større enn mitt eget og er blitt vant til å treffe selvstendige avgjørelser. Det vanskeligste ved min nåværende posisjon er at jeg til tider må forholde meg til avslag fra ledelsen. Men jeg ser på min nye stilling som en utfordring, og vil bevise at jeg egner meg til samarbeid.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse