Annonse
04:00 - 19. juni 1998

Mediaentreprenøren Ted Turner

Annonse

MEDIA. Robert E. (Ted) Turner er grunnleggeren av nyhetsmagasinet CNN. I tillegg har han etablert ca. et dusin andre nyhetskanaler. I 1996 ble firmaet hans overtatt av Time Warner gruppen.

Spiegel: Du har vært din egen sjef i hele livet. For to år siden ble firmaet ditt overtatt av Time Warner. Hvordan oppleves det å være nestleder?

– Ted Turner: Siden jeg var 24 år har jeg drevet mitt eget foretak. Jeg måtte hele tiden konkurrere mot selskaper som var større enn mitt eget og er blitt vant til å treffe selvstendige avgjørelser. Det vanskeligste ved min nåværende posisjon er at jeg til tider må forholde meg til avslag fra ledelsen. Men jeg ser på min nye stilling som en utfordring, og vil bevise at jeg egner meg til samarbeid.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.