Annonse
04:00 - 03. april 1998

Leve blant løver

Annonse

Regi: Sigve Endresen

Norge 1998VelmentDOKUMENTARFILM: Om unge mennesker i ferd med å dø av kreft. Denne filmen trenger man som en kul i hodet. Jeg skal villig innrømme at det ikke ville falt meg inn, ikke ett sekund, å se denne, utenom i embeds medfør – med mindre noen hadde agitert fornuftig og overbevisende for den, med henvisninger til dens vell av nye erfaringer og innsikter og annet ivaretatt av en oppfinnsomt ærbødig regi som gir liv til tesen om at dødsbevissthetens styrker livsgleden. Trøstesløst

Et videre forbehold, om ikke annet enn for syns skyld, kan være det at jeg ser så mye film at jeg sikkert er avstumpet og blasert. Vrøvl, selvfølgelig, men bla gjennnom de siste numre og døm selv.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.