Annonse
04:00 - 03. april 1998

Iløseluften: Full pakke

En ekte kulturkollisjon er å dra til en øy i Middelhavet og ikke se annet enn skandinaviske pensjonister og bakfulle golfspillere i en uke. Også kalt pakketur.

Annonse

Det starter allerede på den fullpakkede flyturen. Ved min side sitter en ung, nøttebrun platinablondine. Hun har såvidt vært hjemom etter en uke på Gran Canaria og ser ut som et omvandrende hudkreftmuseum. Hun har ikke hørt om Morgenbladet, så jeg føler meg instinktivt forpliktet til å kaste henne av flyet uten fallskjerm.

– Så du er et sånn kulturmenneske, du, da?

– Jo…

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.