Annonse
04:00 - 20. februar 1998

Bak lerretet: Kinky loggbok

Annonse

I våre dager holder det ikke lenger bare å være pen for å skrive bok. Du bør i tillegg ha noe å si, og det har den tidligere flyvertinnen Diana Benson. I årene rundt 1990 jobbet hun langs midtgangen i filmselskapet MGMs Grand Air Service, et privat tilbud til de superrike filmstjernene som ville slippe alle plagene det medfører å ta fly sammen med vanlige mennesker.

De eksklusive flyene hadde god plass til 35 viktige, glamorøse personer, med velourseter og private salonger hvor man kunne skylle ned kaviaren med champagne servert av håndplukkede og grusomt søte servitriser. Diana Benson var en av dem, og nå har hun endelig skrevet boken Mile High Club om sine erfaringer.

»Hva er normal prosedyre når Julia Roberts og Jason Patric oppholder seg på baderommet over et langt tidsrom?» spør Benson, og svarer: «Du gratulerer dem for å ha valgt Mile High Club og gir dem et miniatyrfly.» Julia Roberts kunne ellers finne på å gråte i salongen sin i fem timer uten stans.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse