Annonse
04:00 - 02. januar 1998

Bokplugger 2.1.

Annonse

ybertekst

Espen Aarseth, ikke ukjent for lesere av denne avis spør i Cybertext: Perspectives on Ergodic Literature (Johns Hopkins) om den narrative diskurs vil miste sitt hegemoni i den digitale tidsalderen. En bok som ser sammenhengen mellom I Ching og dataspill.Coetzee

Den sørafrikanske forfatteren J. M. Coetzees Giving Offense: Essays on Censorship er blitt hyllet som et av tiårets fremste verker innen kultur- og litteraturkritikk. Nå er boken tilgjengelig også i paperback og med vennlig pris, fra University of Chicago Press.1. verdenskrig

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.