Annonse
04:00 - 02. januar 1998

Bokåret som gikk

Annonse

1997. Etter et langt bokår er det på tide med litt ettertanke. Her kommer den.AV TONE VELLDAL OG Det er så mye en anmelder av en eller annen grunn ikke får sagt eller gjort, så her prøver vi å fylle ut med en del av det vi har brent inne med. Føler noen seg injuriert, så var ikke det – helt – meningen, synes noe glemt, minner vi om at det finnes bestselgere og det finnes bøker det er verdt å skrive mer om.

Fremdeles unge og stadig mer lovende

Harald Rosenløw Eeg imponerer stadig, Vrengt er hans tredje roman siden debuten i 1995, og her beveger han seg i en ny retning som beviser at han behersker mer enn bittersøte samtidshistorier om oppvekst. At han samtidig har fullført hovedfag og spiller i tekno-prosjektet SubGud vitner om imponerende kapasitet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.