Annonse
04:00 - 02. januar 1998

Bokåret som gikk

Annonse

1997. Etter et langt bokår er det på tide med litt ettertanke. Her kommer den.AV TONE VELLDAL OG Det er så mye en anmelder av en eller annen grunn ikke får sagt eller gjort, så her prøver vi å fylle ut med en del av det vi har brent inne med. Føler noen seg injuriert, så var ikke det – helt – meningen, synes noe glemt, minner vi om at det finnes bestselgere og det finnes bøker det er verdt å skrive mer om.

Fremdeles unge og stadig mer lovende

Harald Rosenløw Eeg imponerer stadig, Vrengt er hans tredje roman siden debuten i 1995, og her beveger han seg i en ny retning som beviser at han behersker mer enn bittersøte samtidshistorier om oppvekst. At han samtidig har fullført hovedfag og spiller i tekno-prosjektet SubGud vitner om imponerende kapasitet.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse