Annonse
04:00 - 17. januar 1997

Postmoderne koseprat på Geilo

Etter vinterens ganske frodige statsvitenskap-debatt i Morgenbladet og dels i Dagbladet, var det duket for store slag og kontroverser da statsviterne møttes denne uken på sin årlige fagkonferanse. 

Annonse

Men de som ønsket blod ble nok skuffet, de store motsetninger og radikale debatter uteble. Allikevel var konferansen viktig da den både dempet motsetninger og legitimerte at også «konstruktivistiske» tilnærminger kan gi interessante innsikter.

Sjelden har vel en konferansearrangør vært heldigere med valg av tema enn årets arrangører på Geilo. Etter flere uker med «oppvarming» i avisspaltene, var årets tema for plenumsdebatten; «Statsvitenskapen som diskurs. Søkelys på den postmoderne fagkritikken» som bestilt for en faglig oppfølging av det hele. Mer aktuell kan man ikke bli, og en faglig diskusjon var så absolutt på sin plass etter en debatt som var preget av flere temaer og løse påstander.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.