Annonse
04:00 - 19. desember 1997

Lea

Annonse

Lea

Regi: Ivan Fila

Tyskland / Slovenia 1996Merkverdig Drama. Mirakuløs opplevelse – som en seigtflyvende tretrinnsrakett. Avsmak, nysgjerrighet og henførelse.Spillefilmdebutant og tidligere dokumentar-regissør Ivan Fila skal såvisst ikke beskyldes for å gjøre det lett for seg. Eller deg.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.