Annonse
04:00 - 19. desember 1997

Forsidetekster 19.12

Julefilmene. Side 21-28.

Annonse

Kronikk: Det tomme skall. s. 2. / Samtid: Nysgjerrighet hinsides moralen. s. 5, Om Morgenbladet i 1998. s. 7. Kjærlighetens makt, s. 8-9. / Kunst: Böcklin, De Chirico og Ernst, s. 6, London akkurat nå. s. 10-11. / Musikk: Will Oldham, s. 14, Juleoratoriene s. 15. / Bøker: Elias Canetti, Christina Hesselholdt, Astrid Tollefsen, Enrico Brizzi, Eugène Guillevic, Bjørn Kvalsvik Nicolaysen og ALT seksuelt, s. 17-18 og 30-31.Film: Fortrolige samtaler, The Ice Storm, Tango Lesson, Lea, Agenten som kom ut av fryseren, Pinocchios fantastiske eventyr, Englebarn, Tranceformer, She’s so lovely, Vil det snø til jul og Tomorrow never dies. Side 21-28.Fra Fortrolige samtaler, regi: Liv Ullmann.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.