Annonse
04:00 - 19. desember 1997

Bokplugger 19.12

Annonse

est og plage

Harvard University Press er ute med to bøker om pest, den evige apokalypserytter: David Herlihys The Black Plague and the Transformation of the West (redigert og introdusert av Samuel K. Cohn, Jr.) og Mark L. Winstons Nature Wars: People vs. Pests.Galskap og gru

Selve Galehuset innenfra: Jonathan Andrews m.fl. har skrevet The History of Bethlem (Routledge), om Londons Bedlam. Hvem er så gal? Svaret, i hvert fall det strafferettslige, diskuteres i Daniel N. Robinsons Wild Beasts and Idle Humours (Cambridge).Finans og fattigdom

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse