Annonse
04:00 - 19. desember 1997

Bokplugger 19.12

Annonse

est og plage

Harvard University Press er ute med to bøker om pest, den evige apokalypserytter: David Herlihys The Black Plague and the Transformation of the West (redigert og introdusert av Samuel K. Cohn, Jr.) og Mark L. Winstons Nature Wars: People vs. Pests.Galskap og gru

Selve Galehuset innenfra: Jonathan Andrews m.fl. har skrevet The History of Bethlem (Routledge), om Londons Bedlam. Hvem er så gal? Svaret, i hvert fall det strafferettslige, diskuteres i Daniel N. Robinsons Wild Beasts and Idle Humours (Cambridge).Finans og fattigdom

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.