Annonse
04:00 - 19. september 1997

Terje Johanssen:

Annonse

Uttexti,

72 sider, GyldendalSkuffende retningsløstLangt mellom poesien: De store forventningene til Terje Johanssen innfris ikke.En gang for ikke så lenge siden erklærte den norske litteraturviteren Arild Linneberg dette om poeten Terje Johanssen:

For det første er Terje Johanssen den kontemplative, filosofiske poet i den forstand at et lyrisk jeg kommer med avklarte betraktninger om tingenes tilstand. For det andre vil jeg beskrive hans poesi som en refleksjon også over – poesien.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Nevnte paragraf gir nemlig kun visse minoritetsgrupper, som Alis, et vern mot «dehumanisering» og andre «hatefulle ytringer».