Annonse
04:00 - 19. september 1997

Terje Johanssen:

Annonse

Uttexti,

72 sider, GyldendalSkuffende retningsløstLangt mellom poesien: De store forventningene til Terje Johanssen innfris ikke.En gang for ikke så lenge siden erklærte den norske litteraturviteren Arild Linneberg dette om poeten Terje Johanssen:

For det første er Terje Johanssen den kontemplative, filosofiske poet i den forstand at et lyrisk jeg kommer med avklarte betraktninger om tingenes tilstand. For det andre vil jeg beskrive hans poesi som en refleksjon også over – poesien.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.