Annonse
04:00 - 15. august 1997

Medialt Anne-Kat. Hærland

Annonse

Etter suksessen med Direkte Lykke på NRK 2 blir Anne-Kat. å treffe i NRK 2 nye programserie Bombay Surprise som har debut på valgdagen 15. september. Noe AnneKat absolutt mener er en fordel, slik at seerne kan få seg en pause i den morsomme valgopptellingen.

– Hvilke avis- og tidsskriftsvaner har du?

– Jeg leser Dagbladet, VG, Aftenposten, Klassekampen og en haug med ukeblader. Generelt skriver avisene og ukebladene utrolig mye morsomme ting, for eksempel henter jeg mye fra «Spør Legen»-spalter og «Historier fra virkeligheten». Ukens klimaks er Expressen og Aftonbladet som ofte er en uke tidligere ute med sladder og tabloidstoff, sammenlignet med Dagbladet og VG. Jeg tenker hele tiden på hvorvidt jeg kan lage noen kule ting ut av det jeg leser. Tidsskrifter har jeg ikke noe forhold til – da leser jeg heller bøker.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Nok en gang blir klassisistene karakterisert som konservative og reaksjonære
Journalisten kunne tatt buss fra Oslo til Göteborg klokken 9.
FFAC kan ha et oppriktig ønske om å hedre søstrenes kunstsamlermor.