Annonse
04:00 - 15. august 1997

Medialt Anne-Kat. Hærland

Annonse

Etter suksessen med Direkte Lykke på NRK 2 blir Anne-Kat. å treffe i NRK 2 nye programserie Bombay Surprise som har debut på valgdagen 15. september. Noe AnneKat absolutt mener er en fordel, slik at seerne kan få seg en pause i den morsomme valgopptellingen.

– Hvilke avis- og tidsskriftsvaner har du?

– Jeg leser Dagbladet, VG, Aftenposten, Klassekampen og en haug med ukeblader. Generelt skriver avisene og ukebladene utrolig mye morsomme ting, for eksempel henter jeg mye fra «Spør Legen»-spalter og «Historier fra virkeligheten». Ukens klimaks er Expressen og Aftonbladet som ofte er en uke tidligere ute med sladder og tabloidstoff, sammenlignet med Dagbladet og VG. Jeg tenker hele tiden på hvorvidt jeg kan lage noen kule ting ut av det jeg leser. Tidsskrifter har jeg ikke noe forhold til – da leser jeg heller bøker.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.