Annonse
04:00 - 04. januar 1997

Fire for fremtiden

Annonse

Under presenteres fire vidt forskjellige debutanter fra det engelskspråklige markedet, med temaer som seksuell underkastelse, etniske minioriteter, dop, fotball og søtsaker, alt fortalt med en blanding humor og tristess. Skrevet av forfattere som umulig kan gi seg med dette.

BOKKRONIKKEN:

Å lese bøker av debutanter er spesielt. Man vet lite eller ingenting om forfatterne, det som står på coveret begrenser seg stort sett til fødselsdato, kjønn og muligens noe om personens bakgrunn hvis han eller hun har gjort noe det er verdt å nevne.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse