Annonse
04:00 - 04. januar 1997

Apropos

Annonse

Apropos

Nå har jeg fått svaret på hvorfor mitt liv som hunn var så problematisk i fjor. Jeg har vært blokkert – av Saturn.

Er du, som jeg, født i værens tegn – det mest ildbefengte av dem alle – oppdager du raskt at disse helårshoroskopene alltid ser ut som et utkast til en film av Pedro Almodovar. Og 1996 skulle bli værens mest dynamiske år noensinne. Det skulle være sex, penger, sjalusi, reiser, romantikk og karriere, alt av ypperste kvalitet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.