Annonse
04:00 - 04. januar 1997

1996: Lerret (årets beste)

Annonse

orgenbladets filmanmeldere spoler tilbake.

AV SVERRE V. SAND OG

Alt vi har sett! Og så mye vi har glemt! Med jevne mellomrom spretter tekstrubrikken fram for våre øyne: «Din innrøkte, overbelastede hjerne inneholder 1,1 gigabyte. Ønsker du å slette? Ja. Nei.» Og som regel ender markøren på «ja». Men noen filmer mimrer vi gjerne om.Filmer Bjørn Gabrielsen igrunn likte veldig godt:1 Breaking the Waves (Lars von Trier)

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.