Annonse
04:00 - 06. desember 1996

Ringeren i Notre Dame

Annonse

(The Hunchback of Notre Dame)

Regi: Gary Trousdale&Kirk Wise

USA 1996Årets Disney Disney på overskudd, med en innfallsrikdom som tilbyr mer enn hva de strengt tatt har vært nødt til. Den har kanskje mer med Disney enn med Hugo å bestille, denne sirlig utførte tegnefilmen med overdådig «scenografi», pompøs musikk og sang og gloriøs kristen-kitsch.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.