Annonse
04:00 - 20. desember 1996

Når katten er borte

Annonse

(Chacun cherche son chat)

Regi: Cédric Klapisch

Frankrike 1996CharmantUng pike mister katt, møter eldre damer og unge menn med vekslende hell. Hverdagslig, men eksotisk.Chloé bor i en av Paris’ døsige forsteder sammen med sin homofile venn Michel. Hun er makeup-artist og tilbringer dagene hjemme med katten sin, men begynner så smått å savne en kjæreste. Hun drar på ferie og overlater katten til en eldre dame i nabolaget. Katten forsvinner mens hun er borte og dette blir opptakten til en storstilt jakt som involverer både den eldre og yngre gardes nettverk, bokstavelig talt, og med trykk på siste stavelse. Scenene der alle venninnene av den eldre damen ringer hverandre og etter hvert Chloé for å fortelle henne at de foreløpig ikke har hørt nytt om katten, de er til å få skallebank av. Pytt, pytt.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.