Annonse
04:00 - 20. desember 1996

Interaktivt kjøpesenter

Annonse

Interaktiv shopping er på full fart inn på det norske markedet – handleturen kan gjøres hjemmefra. Av

I USA har det vokst fram egne kjøpesentre på internett, og det ser ut til at det samme skjer i Norge. Varer og tjenester tilbys nå over internett – fra pizza levert på døren til hvitevarer og bøker. Tjenestene utnytter desverre i liten grad av internett som interaktivt medium, der de fleste bedrifter oppgir heller telefonnummer enn epost-adresse.

Netthandlevaner

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.