Annonse
04:00 - 20. desember 1996

Espen Haavardsholm

Annonse

Det innerste rommet, 229 sider,

Oktober, 1996.68-oppgjør som terapiEn vellykket, middelaldrende tidligere AKP’er skriver seg gjennom sin egen og sine venners livshistorie. Espen Haavardsholm har skrevet en anstendig og nostalgisk roman.Du behøver ikke være halvgammel raddis for å lese bøker om halvgamle raddiser, skrevet av halvgamle raddiser som bruker tiden etter overgangsalderen til å ta et oppgjør med noe de tror alle i deres generasjon var med på, mens det i virkeligheten dreide seg om et utvalg bedrestilte, ressurssterke opprørere med god oppdragelse. Men det er sikkert en fordel.

På opptak fra de historiske kraftlinjenes tid kan vi høre hvor glattstriglet den opprørske ungdommen var i snakketøyet, hvor stygt og komisk man den gang snakket når man snakket pent og hvor nerdete alle ting var da kardemomme-Norge sto på revolusjonens rand.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse