Annonse
04:00 - 20. desember 1996

Bjørn Ingvaldsen

Annonse

Å sitere fra virkeligheten

100 sider

GyldendalPrat, ikke tenk!Novellesamling nummer to fra Bjørn Ingvaldsen har noen virkelige höjdare, men faller for ofte tilbake til det som gjorde debuten middelmådigBjørn Ingvaldsen (f. 1962) debuterte i fjor med Landskap med gul Lada (en novellesamling hvor tittelen var sprekere enn innholdet), med Å sitere fra virkeligheten holder han seg i det samme landskapet: Noveller om muligheten eller umuligheten for komunikasjon mellom mennesker.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.