Annonse
04:00 - 20. desember 1996

apropos

Annonse

apropos

Tenk deg en festkledd kvinne. Hun har den lille sorte, silkestrømper og høyhælte sko – muligens hansker og strutsefjær for anledningen – en anelse Chanel og et sigarettetui i krokodilleskinn, stor lommebok med mye småpenger i og en mann som tenner sigaretten hennes. Fant du feilen?

Vi må ha sedlene tilbake. Det er blitt helt umulig å ha penger i bh’en.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.