Annonse
04:00 - 06. september 1996

Etter brølet er det bare sus

Annonse

Scorn med nytt studie av det eksistensielle ubehag. Av

Lite lyd på lavt volum blir fort kjedelig og kun en irriterende lyd i bakgrunnen. Med engelske Scorn blir det imidlertid skummelt. Musikken er så annerledes, ja så direkte motsatt at hva Mick Harris tidligere har gjort, at forskjellen blir nifs. Logghi Barogghi er Scorns nye album.

Man skal ikke beskylde menneskene bak dette seiglivede prosjektet for å være noen feiginger, hverken musikalsk eller på annet vis. Likevel er det slik at når villdyret sovner, da våkner Scorn. En gang var det om å gjøre å spille fortest og høyest. Nå er alt redusert til en ladet stillhet med en underlig tiltrekningskraft. Mick Harris er nå alene om den musikalske kvernen Scorn, og han knuser sine referanser og sin musikalske fortid ned til en enkel, rytmisk basis som ikke er så lett å definere.En smule Sartre

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse