Annonse
04:00 - 19. juli 1996

Landet med tusen festivaler, og mer til

Annonse

Helsingfors 8.7.96

Moi!

Det er alltid hyggelig når man i norske media forsøker å informere en smule om Finland, som ellers lett blir det landet Gud og media glemte i Norden. Derfor er det positivt av Morgenbladet å omtale mitt nye hjemland og dets mange festivaler i Nr. 25, den 5. juli. Men tillat meg å komme med litt kritikk. Signaturen «-min» hevder at rocken ligger etter i Finland. I forhold til hva, spør man seg. Norge? Det tror jeg neppe. Den informasjonen skribenten har hatt tilgang til, er nok ytterst mangelfull. På strak arm kan jeg nevne åtte større festivaler med et internasjonalt program, og en «pålitelig» kilde nevner minst ti større og like mange mindre.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse