Annonse
04:00 - 07. juni 1996

Girl 6

Girl 6 Regi: Spike Lee USA, 1995 FILM Sex, sludder og tastafoner Spike Lees film om en telefonsexvertinne fortoner seg mest som en eneste lang summetone.

Annonse

Det er blitt sagt at telefonsex best kan sammenlignes med å legge et par hundrelapper på kommoden, sette fyr på dem, og så prøve å tilfredsstille seg selv før de brenner opp. Men går man ut fra at tilbudet tilsvarer etterspørselen, så finnes det massevis av folk som liker telefonsex. Dem om det.

Den nyeste filmen til Spike Lee handler om en telefonsexleverandør. Hun er en skuespillerinne i New York med lite hell, og velger jobb som telefonsexvertinne for å komme seg ut av en økomisk knipe. Det viser seg at hun har et sterkt talent for nettopp denne varianten av skuespilleryrket, hun blir mer og mer populær, og får flere og flere faste kunder. Og – uha – hun liker det!

Men vi liker det ikke noe særlig.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse