Annonse
04:00 - 10. mai 1996

Sagt siden sist

Annonse

På slutten av 60-tallet fantes det såpass mange utdannete økonomer at de kunne begynne å dominere firmaer og andre maktstrukturer. Da tok det bare noen år før krisen satte inn og siden har alt blitt verre. De tar alltid feil, men fordi de lykkes i å holde historien borte fra samfunnsdebatten husker ingen hva de har sagt. Altså blir de sittende.

Den kanadiske skribenten, statsviteren og økonomen John Ralston Saul om årsaken til hvorfor alt er blitt så ille.Vi indere kan være menneskehetens håp.

Den indiske opposisjonspolitikeren A. B. Vajpayee om Indias fremtid. Den store majoriteten av serbere jeg har snakekt med er overbevist om at massakrene i Srebnica ikke skjedde.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.