Annonse
04:00 - 24. mai 1996

Den perfekte cicerone

Annonse

En vakker og veldesignet introduksjon til moderne arkitektur, som gir både nybegynnere og kjennere av arkitekten Frank Lloyd Wright noe å glede seg over.

Microsofts Home-serie er Bill Gates forsøk på å erobre det attraktive hjemmemarkedet. Med en nærmest religiøs patos har Gates forelest og skrevet om hvor viktig det er for barn og ungdom å ha CD-ROM, produsert av eksperter og skrevet av forfattere.

CD-ROM til hjemmebruk har bestått av et broket utvalg titler, fra musikk til basketball, matoppskrifter og vinguide, fra Encarta til Bookshelf 95. Nå er tiden inne for et av de hittil beste produkter i serien; et program om Frank Lloyd Wright.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse