Annonse
04:00 - 05. januar 1996

Filmer vi har sett

Annonse

Sverre V. Sand:

1. Noe å dø for (Gus Van Sant)

Alt Gus gjør er godt i denne filmen: detaljer, redigering, billedregien, og de større dramaturgiske bevegelsene. Historien glir via varierte forteller-posisjoner, og -tider og - via disses respektive medier. God musikk for alle sanser. Nicole Kidman er ikke bare pen skuespillerinne, men en ekvilibrist som gjør Suzanne Stone til en kvinnerolle vi også vil trekke fram når tiårets beste rolletolkninger skal gjennomgås om fire år.2. L´America (Gianni Amelio)

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.