Annonse
04:00 - 05. januar 1996

Chemical brother

Irvine Welsh, en av Storbritanias mestselgende forfattere de siste to årene, ser ikke på seg selv som forfatter. Fornuftig nok, for den typiske Welsh-leseren er en som ikke kjøper bøker.

Annonse

BOKKRONIKKEN:

Litteratur om dop, outsidere og raringer finnes det masse av, men noen hever seg over massene. Bøker som Jack Kerouacs On the Road og Hunter S. Thompsons Fear and Loathing in Las Vegas er to av etterkrigstidens mest markante. Begge to brøt med samtidens skrivetradisjon, og har den i dag bortimot fanatiske kultuser. Det gir ikke store odds å tippe skotten Irvine Welsh inn i denne eksklusive divisjonen.

Trainspotting

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.