Annonse
04:00 - 22. desember 1995

Nye kortomtaler 22.12.

Annonse

ce Ventura: Naturen kaller. En mann som jodler med rompen sin? Sounds like reeeeal way back yonder funk to you? Det er rimelig, det. Etter en hel spillefilm med The American Dept. of Over-acting ved ett og samme fjes, er det så man ønsker flere bidrag fra den andre enden av Carreys kropp. Kan ingen sy på ham et grimasefilter snart? En av ti vitser holder. (KLINGENBERG, SORIA MORIA)

Dagen solen ble kald. En ung mann erindrer opptakten til mors forgiftning av far. Regissør Yim Ho får mye ambivalent dramatikk ut av sønnens dilemma; konflikter som preges av mistenksomhet, skyldfølelse og annen moro, som i sin tur overlater noe til publikums innlevelse. Noe stillestående i starten, men rikholdig nok. (Klingenberg)

De mistenkte. Komplisert historie, stilsikker estetikk. For kinogjengere med evne til konsentrasjon. (ELDORADO)

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.