Annonse
04:00 - 15. desember 1995

Hode-skulder-kne-og-tå

Annonse

Hvor glad doktor Gro er for legmann Jaglands alternative medisin, vet bare fluene på statsministerveggen. New-ageren Torbjørn har den siste tiden fått sterke visjoner om et mildere, åpnere klima mellom politikere og media. Brundtland har hele tiden foreskrevet Aps maktpolitiske skolemedisin – for pasienten Norge. Signaliserer hennes åndfulle etterfølger i disse dager at han har en annen resept?

Torbjørn Jaglands nyutkomne bok på Tiden Forlag er et avansert åndsverk. I alle fall på ideplanet. Arbeiderparitets leder legger nemlig opp til å slå temmelig mange fluer i ett smekk.

For de første er brevene forsåvidt brev, fra sender til mottaker. Men allerede i det første brevet, til prinsesse Martha og hennes finger, røper Jagland en annet motiv.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.