Annonse
04:00 - 20. oktober 1995

Techno: En hobby som tok av

Annonse

Techno-musikken er definitivt til stede overalt i dag. Viktige spredere har vært DJ’er, og to som har blomstret voldsomt den siste tiden er DJ Raw og DJ She, alias Gunhild Bjaalid og Anne Halvorsen. De har vært en tur i London med Tricky og det er store sjanser for at jungel guruen Goldie inviterter dem over igjen med det første.Man skal ha gjort en eremitts jobb for å ha gått glipp av det finnes en musikkform som kalles techno, samtidig skal man ha gjort en sann entusiasts innsats for å ha rimelig oversikt i denne genren. Det er et segment hvor antallet artister ser ut til å bevege seg mot uendelig, hvor de gode gamle DJ’ene har en viktig rolle, mens de skjuler seg bak alskens fiffige pseudonymer. To har gjort seg særlig bemerket i i den senere tid, DJ Raw og DJ She, i sivil henholdsvis Gunhild Bjaalid og Anne Halvorsen. For finne ut av hemligheten bak deres suksess og technogreiene genrelt, tok jeg en prat med dem, i svært lite technofiserte omgivelser på Blinderns pub, komplett med Van Morrison på stereoen.

– Hvordan startet dere som DJ’er, og når?

– Vi har vært skap-DJ’er hele livet. En skap-DJ er en som plager alle sine venner med at de må høre på den nye favorittlåten din til en hver tid, og i en hver sammenheng.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.