Annonse
04:00 - 13. oktober 1995

Sjelevandring i Arbeiderpartiet

Annonse

bakgrunn(egen spalte):

«Identitet og dialog», KUFs utredning om kristendomskunnskap,

livssynskunnskap og religionsundervisning fremlegges våren 1995. Det offentlige utvalget går inn for et felles, «utvidet kristendommsfag», som i praksis skal være obligatorisk for alle elever i den norske skole. Utvalget ble ledet av Erling Pettersen, Institutt for Kristen Oppseding. Forslaget møter umiddelbart kraftig motstand fra religiøse minoritetsgrupper og Humanetisk Forbund. Høringsuttalelsene til utredningen foreligger nå i Kirke- og Undervisningskomiteen. Etter planen overleverer Komiteen sin innstilling til Stortinget i neste uke. Våre folkevalgte skal senere i høst ta stilling til om religionsundervisningen i skolen skal utgjøre ett enkelt fag, eller deles

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse