Annonse
04:00 - 06. oktober 1995

Om Dagbladet, gruppevoldtekt, menn i laken og slikkerier.

Annonse

Fargerikt fellesskap kun for seigmenn?

-Hvem erre som tråkka på min bro?

-Å, det er bare jeg som skal hjem til leiligheten på Grunerløkka!Vi vet hvor det eventyret ender – på Dagbladets førsteside. Snakk om trehodede troll og mørkemenn! Kartene over Oslo øst har erstattet de evinnelige oversiktene over Balkan der annenhver tegner går i surr over Slovenia og Øst-Slavonia. Stjernene som markerer særlig harde kamper angir ikke lenger Banjaluca eller Bihac, men Ankerbrua over Akerselva og inngangen til botanisk hage på Tøyen, åstedene for gruppevoldtekter av både menn og kvinner.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse