Annonse
04:00 - 20. oktober 1995

Kunst etter filosofien?

«Det var muligheter for at kunsten ville ende opp som et kostbart slips å henge over sofaen, bestemt av markedet. Nokså meningsløse, dekorative objekter egnet for spekulasjon.» Konseptkunstneren Joseph Kosuth intervjuet av Stian Grøgaard og George Morgenstern.

Annonse

Del 1, side 10

RØYKINGENS DISKURS

Det er den negative opplevelsen som gir nytelsen ved røykingen sin bestemte karakter, og det er nettopp synden, skaden og ubehaget som fremkaller denne opplevelsen. Dermed må man konkludere med at det skadelige ved sigaretten er et premiss for nytelsen av sigaretten.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Helseministeren har selv sviktet sin informasjonsplikt overfor regjering, storting og befolkningen og han har heller ikke fulgt loven.