Annonse
04:00 - 20. oktober 1995

Kunst etter filosofien?

«Det var muligheter for at kunsten ville ende opp som et kostbart slips å henge over sofaen, bestemt av markedet. Nokså meningsløse, dekorative objekter egnet for spekulasjon.» Konseptkunstneren Joseph Kosuth intervjuet av Stian Grøgaard og George Morgenstern.

Annonse

Del 1, side 10

RØYKINGENS DISKURS

Det er den negative opplevelsen som gir nytelsen ved røykingen sin bestemte karakter, og det er nettopp synden, skaden og ubehaget som fremkaller denne opplevelsen. Dermed må man konkludere med at det skadelige ved sigaretten er et premiss for nytelsen av sigaretten.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.