Annonse
04:00 - 13. oktober 1995

Billedkunsten: Journalistikken og sosiologien har overtatt rollen billedkunsten hadde tidligere. Men å sjokkere er heller ikke så lett lenger. Det er

Annonse

Ingen lar seg lenger sjokkere

– Hvorfor er kunsten blitt vanskeligere tilgjengelig?

Dette spørsmålet stiller kunsthistorikeren Dag Sveen som er leder for det bredt anlagte forskningsprosjektet «Møtesteder- om kunstformidlingsinstitusjonen i Norge» som i disse dager materialiserer seg i et tobindsverk.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.