Annonse
04:00 - 25. august 1995

Vår tids informasjonsoverflod

Annonse

De avfotograferte bokstavskulpturene på plakaten til Leena Sartos utstilling i Unge Kunstneres Samfund (UKS) er ordnet i en tekst-lignende serie. De er laget i metall, og ligner alle på små menneskefigurer.

AV BJÿNNULV EVENRUD

Før jeg gikk inn i utstillingslokalene undret jeg meg over hvordan de ville være ordnet i gallerirommet. – I en horisontal serie på hyller langs veggen? – I et gridmønster? Eller kanskje som en mer «organisk» klynge på gulvet? Bokstaver ordnet i tre dimensjoner innebærer nødvendigvis paradoksale tilstander.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.