Annonse
04:00 - 30. juni 1995

Boks

Annonse

“Boks: Boks:

Nyheter og egenreklame:

Etter at dommen falt i Hancke-saken brakte VG en forside der domfelte ble fremstilt forfra og under fullt navn. Retten fant avviket fra god presseskikk stort nok til prompte å idømme avisa 125 000 i bot. Umiddelbart etter blir avisas redaktør intervjuet i eget organ – Norges største og mest innflytelsesrike – der han beroliger oss med at Verdens Gangs linje har bred støtte i folket. Morgenbladet bringer her en kommentar på forholdet mellom nyhetsformidling og nyhetsformidlingens reklame for seg selv i nyhetsformidlingen.”

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse