Annonse
04:00 - 30. juni 1995

20 års politisk erfaring

-Ser du ikke faren for sammenblanding mellom politisk ledelse og forvaltning?, spurte en journalist statsministeren sist fredag.

Annonse

-Jeg ser alt, jeg, skjønner du, med tyve års politisk erfaring ser jeg alt!

HENNING ANDRÉ SØGAARD

Statsministerens siste ord markerte avslutningen på brevepisoden – og demonstrerte i samme monn en posisjon og styrke ingen ekte dronning kommer i nærheten av. Landets høyeste beskytter – politikkens svar på Jomfru Maria – er nå hevet over partipolitiske skillelinjer. Brevepisoden har sogar styrket Gro’s posisjon – det skal manns mot til for å ankomme Stortinget på et slikt tidspunkt og imøtegå enhver kritikk om sammenblanding mellom partiapparat og sentralforvaltning.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.