Annonse
04:00 - 26. mai 1995

Egg er morsomst på kino

En godt utklekket norsk film. Aller morsomst for ironikere uten likhetstrekk med hovedpersonene.

Annonse

FILMDen festligste scenen i Eggs finner sted idet Konrad kommer fra Sverige for å bo hos Moe og Far.

Konrad, en merkelig, gulkledd skapning i rullestol, ankommer med minibuss og blir senket ned på gårdstunet med hydraulisk heis mens radioen i stuen sender et opptak fra den første månelandingen i 1969.

På samme måte kan man si at Bent Hamer har ruget frem en sær filmskapning som vi sjelden, kanskje aldri, har sett i det gravalvorlige filmlandet Norge. Eggs er en film som tar’n helt ut, i den forstand at den ikke forsøker å unnskylde sin gjennomført underfundige og absurde humor.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.