Annonse
04:00 - 26. mai 1995

Digitale trender

Annonse

Spiegel / Morgenbladet har spurt forretningsfolk, forskere, fagpublisister og politikere om deres tanker omkring informasjonsteknologiens utvikling:

Andreas von Bechtolsheim, prisvinner i konkurransen «Unge forskere» i 1974, medstifter av det amerikanske firmaet Sun Microsystems:

Selv om mange betegnet 1994 som «Internet-året», er det først i 1995 at det virkelig kommer fart i sakene: Ved slutten av 1995 vil hver PC-bruker ha tilgang på Internet. Også forretningsverdenen vil være representert. I 1995 blir Internet for alvor kommersialisert. Det er vanskelig å forestille seg en annen elektronisk teknologi som vil kunne ha større innflytelse over samfunnet. Internet forandrer hele måten mennesker treffer hverandre og kommuniserer med hverandre på, hvordan de danner interessegrupper, diskuterer politikk og driver handel.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.