Annonse
04:00 - 31. mars 1995

Politikk og estetikk

Annonse

Politikk og estetikk:

Demonstrasjon krever mediedekning

MEDIEENFor to uker siden samlet tusen mennesker seg til fakkeltog i Oslo sentrum, i protest mot volden i byen og til minne om den siste tidens voldsofre – spesielt 17-åringen Andreas Stavseth, som døde kort tid før etter å ha blitt skutt på åpen gate. Før toget la av gårde dannet deltakerne et kors av faklene, og holdt ett minutts stillhet. Tv, radio og aviser var selvsagt tungt til stede.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.