Annonse
04:00 - 01. januar 1995

Ikaros i Afghanistan

Carlos Mavroleons historie er for utrolig til at noen, inklusive ham selv, kunne ha diktet den. Mens han levde var det likevel få som trodde at alle hans historier var sanne. I årene etter hans død er alt han noen sinne fortalte, og mer til, bekreftet.

Annonse

Carlos Mavroleon døde, antagelig for egen hånd av en overdose heroin, på et hotellrom i Peshawar, nord i Pakistan, den 26. august -98. Han hadde ankommet byen fire dager tidligere, som reporter for det amerikanske fjernsynsselskapet CBS, for flaggskipsprogrammet 60 Minutes. Hans oppdrag var å finne Osama bin Laden.

Ut i virkeligheten

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.