Annonse
04:00 - 01. januar 1995

Ikaros i Afghanistan

Carlos Mavroleons historie er for utrolig til at noen, inklusive ham selv, kunne ha diktet den. Mens han levde var det likevel få som trodde at alle hans historier var sanne. I årene etter hans død er alt han noen sinne fortalte, og mer til, bekreftet.

Annonse

Carlos Mavroleon døde, antagelig for egen hånd av en overdose heroin, på et hotellrom i Peshawar, nord i Pakistan, den 26. august -98. Han hadde ankommet byen fire dager tidligere, som reporter for det amerikanske fjernsynsselskapet CBS, for flaggskipsprogrammet 60 Minutes. Hans oppdrag var å finne Osama bin Laden.

Ut i virkeligheten

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Nok en gang blir klassisistene karakterisert som konservative og reaksjonære
Journalisten kunne tatt buss fra Oslo til Göteborg klokken 9.
FFAC kan ha et oppriktig ønske om å hedre søstrenes kunstsamlermor.