Annonse
04:00 - 13. januar 1995

3000 år gammel Lill Lindfors

Annonse

Nåja, fullt så lenge har hun ikke holdt på, men tekstene fra Salomos Høysang stammer både fra Bibelen og den tiden. Nå har Ketil Bjørnstad satt musikk til høysangen.– Vin er det ordet som forekommer mest i «Salomos Høysang», så det var nødvendig å ha den som sikringskost her i dag, smiler plateprodusent Erik Hillestad fra Kirkelig Kulturverksted mens han byr på noen hvite og røde varianter av slaget for å understreke budskapet i teksten, forstår jeg ham rett.

Ingen grunn til å stille ham spørsmål, for om du lurer på hvorfor han ikke har gitt ut «Salomos Høysang» med norsk tekst formulerer han både spørsmål og svar selv:

– Da Ketil Bjørnstad foreslo dette prosjektet tittet vi på Høysangens norske tekst i Bibelen, og fant ut at den er usyngelig.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.