Annonse
04:00 - 09. desember 1994

Kuba i en overgangsfase?

Annonse

“Cuba er ikke representert på toppmøtet i Organisasjonen av amerikanske stater (OAS) som pågår i disse dager i Miami, men er i alle deltagernes tanker. AV AMBLER MOSS JR.

POLITISK ANALYSE

Muligheten for at den kubanske revolusjonens siste akt kan ende i tragedie, maner til å ta i bruk nye og konstruktive virkemidler. En fredelig overgang til demokrati på Cuba er en høyt prioritert målsetting for USA, Spania og landene i Latin-Amerika og det karibiske hav. Alle deler bekymringen over muligheten for en voldelig avslutning på den kubanske krisen. For USA vil det verste scenarioet være et blodbad på øya etterfulgt av massiv og ukontrollerbar masseimmigrasjon, en virkelig katastrofe. Les balseros

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.