Annonse
04:00 - 09. desember 1994

Kuba i en overgangsfase?

Annonse

“Cuba er ikke representert på toppmøtet i Organisasjonen av amerikanske stater (OAS) som pågår i disse dager i Miami, men er i alle deltagernes tanker. AV AMBLER MOSS JR.

POLITISK ANALYSE

Muligheten for at den kubanske revolusjonens siste akt kan ende i tragedie, maner til å ta i bruk nye og konstruktive virkemidler. En fredelig overgang til demokrati på Cuba er en høyt prioritert målsetting for USA, Spania og landene i Latin-Amerika og det karibiske hav. Alle deler bekymringen over muligheten for en voldelig avslutning på den kubanske krisen. For USA vil det verste scenarioet være et blodbad på øya etterfulgt av massiv og ukontrollerbar masseimmigrasjon, en virkelig katastrofe. Les balseros

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse